Tiestikö näistä kahdeksasta piilo-ominaisuudesta iPhonessasi

Tiesitkö, että iPhonessasi on piilossa erittäin käteviä ominaisuuksia. Ne eivät pelkästään säästää aikaa, vaan auttavat myös pidentämään älypuhelimesi ja sen akun käyttöikää. Tämän postauksen tarkoituksena on kertoa niistä sinulle. Lisäksi löydät myös pari ei niin välttämätöntä, mutta kivaa vinkkiä, joita voit hyödyntää puhelimesi päivittäisessä käytössä.

8 Kätevää vinkkiä iPhonen käyttöön

1. Valintakohdistimen siirtäminen tekstinsyötössä

Pidät vaan välilyöntipainiketta alhaalla. Näppäimistö muuttuu kosketuslevyksi ja voit siirtää kohdistimen tarkalleen haluamaasi kohtaan tekstissä!

2. Tallenna videoita 4K-muodossa

Tiesitkö, että iPhonen 6S versiosta lähtien, mikä tahansa iPhone pystyy kuvaamaan videoita 4K-muodossa? Puhelimen ei siis tarvitse olla uusin iPhone 11 Pro. Oletustallennus on asetettu arvoon 1080p, 30 kuvaa sekunnissa, joka on kevyt mutta silti hyvälaatuinen formaatti. Kun haluat tallentaa videoita 4K-muodossa, avaa Asetukset, mene Kamera-valikkoon ja valitse sen jälkeen 4K-formaatti.

3. Lisää puhelimesi äänenvoimakkuutta

iPhonen äänenvoimakkuutta on mahdollista lisätä sen kapasiteettia suuremmaksi.

  • Aloita soittoäänen soittaminen ja laita äänenvoimakkuus täysille.
  • Mene Asetuksiin ja kohtaan Musiikki .
  • Valitse Taajuuskorjain-välilehti.
  • Käytä -tilaa.

4. Sulje kaikki avoimet sovellukset

Avoimiin sovelluksiin pääsee tarvittaessa painamalla Koti-näppäintä kahdesti. Sulje ne pyyhkäisemällä ylös.

5. Lataa iPhone nopeammin

Pitäisikö puhelimen latautua nopeasti? Vaihda lentokonetilaan, niin näet puhelimen energiapalkin nousevan salamannopeudella.

6. Korvaa 6-numeroinen salasana aakkosnumeerisella koodilla

Mene Asetuksiin ja sen jälkeen Touch ID -valikkoon. Valitse koodi-välilehti ja vaihda koodi. Tälle välilehdelle on syötettävä koodi. Valitse tämän jälkeen Koodiasetukset ja  Henkilökohtainen aakkosnumeerinen koodi.

Ei-niin-välttämättömiä mutta hauskoja iPhone-vinkkejä

7. Ota selfie kuulokkeilla

Rakastat selfien ottamista? Ota selfie iPhonen kuulokkeilla. Ota kuva painamalla äänenvoimakkuuspainiketta. Ei enää noloja hetkiä tai kiemurteluja!

8. Peruuta toiminto puhelinta ravistamalla

Menikö pieleen? Ei mitään syytä paniikkiin, ravista vain puhelintasi vähän, niin se palauttaa sinut siihen, mitä olit tekemässä.

Haluatko kokeilla kaikkia näitä piilotettuja ominaisuuksia mutta sinulta puuttuu iPhone? Ei hätää, voit ostaa sen edullisesti sekä vastuullisesti täältä:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.